Mihin käytämme antamiasi tietoja

Tilauksesi käsittelyyn, lähettämiseen ja arkistointiin. Emme muuhun, emmekä muiden kanssa. Emme suorita suoramarkkinointia, emmekä luovuta mitään tietoja eteenpäin.

Toimitusehdot

MAKSUVAIHTOEHDOT

Tilisiirto
Valitessasi tilisiirron, saat sähköpostiisi ohjeet tilauksen maksamiseksi. Maksusuorituksen saavuttua tilillemme (1-2 arkipäivää pankista riippuen, pankkimme on OP), tuotteet lähetetään sinulle.

Käteinen
Valitessasi Nouto / Toimitus sovitusti vaihtoehdon voit maksaa tilauksen käteisellä toimituksen yhteydessä.

Toimitus Suomeen
Tuotteiden hintoihin lisätään kiinteätoimituskulu 4,90€ sis. alv 24%.
Tilaukset toimitetaan postitse mahdollisimman nopeasti, viimeistään 7 arkipäivän sisällä maksusuorituksen saavuttua.

Toimitus Suomen ulkopuolelle
Ota yhteyttä sähköpostilla info@marja-leena.fi

Vaihto- ja palautusoikeus
Tuotteillamme on lakisääteinen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Valitsethan koon ja tuotteet huolella. Kaikkien tuotteiden kohdalla löytyvät tarkat kokovaihtoehdot mittoineen ja tuotetietoineen. Tutustuthan niihin huolellisesti. Tarvittaessa ota yhteyttä info@marja-leena.fi . Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Vahingoittunut tai rikki mennyt tuote
Jos huomaat noutaessasi lähetystä paketin olevan rikki tai vaurioitunut, tee välittömästi vahinkoilmoitus Postiin ja ilmoita asiasta info@marja-leena.fi .

Mahdolliset muutokset, varastovirheet, ym.
Pidämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin tuotteiden saatavuudessa. Mikäli jotain tilaamaasi tuotetta ei ole saatavilla, otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman nopeasti.